Dobijte 10% popusta iznad 520 Kn, Šifra kupona: NOGOMET

Uvjeti korištenja

Dobro došli na naše Soccer Jersey online trgovine. Molimo pročitajte sljedeće uvjete i odredbe ( "Uvjeti i odredbe") pažljivo prije korištenja ove web stranice. Korištenjem ove internetske stranice ili bilo koji pod-stranice dostupne na ovoj web stranici, korisnik ( "user" ili "ti") prihvaća, bez ikakvih ograničenja, uvjeta i odredbi u nastavku, a dodatni uvjeti su navedeni u svakom sub -site. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, izađite na web stranici.

registracija
Morat ćete se registrirati kod nas naručiti za proizvode putem ove web stranice.

U zamjenu za omogućujući vam da koristite našu web stranicu i koristi od naših usluga, suglasni ste da bilo kakve informacije koje nam daju o sebi u bilo kojem trenutku će biti istina, točne, važeće i potpune te da će osigurati da se informacije čuvaju točne i do sada. Ako je netočna informacija opskrbljuje, svaka ugovorna obveza koju imamo je odmah ništav.

Uvjeti za registraciju
Ako ste mlađi od 18 godina, morate pitati roditelje ili skrbnika prije vas:
1. E-mail web stranice, ili pitati nas na e-mail ništa za vas;
2. Slanje u bilo kakve informacije za nas;
3. kupiti nešto online

Do nastavka za korištenje ove web stranice i bilo koji od ponuđenih usluga, potvrđujete da ste dobili pristanak roditelja ili skrbnika. Imajte na umu da su svi maloljetnici preporuča se raspravljati ove uvjete sa svojim roditeljima prije nego što su dovršili postupak registracije.

razni
Uvjeti i odredbe zajedno s našim pomoć Odjela i Pravila o privatnosti sadrže potpuno i cjelovito razumijevanje između sebe i vas. Ne savjet ili informaciju, bilo usmenu ili pisanu, dobiveni od strane vas kroz ili s web stranice ili bilo kakvih razgovora s našim osobljem će raditi da se razlikuju ove uvjete. Uvjeti i odredbe zajedno s našim pomoć Odjela i Pravilima o privatnosti i svih ugovora sklopljenih na temelju njih će se pobrinuti za dobrobit bilo nasljednike i opunomoćenike naše stranice.

Email usluga
U situacijama u kojima smo vam daje mogućnost da se pretplatite na njegovu e-mail uslugu koja će Vas ažurirati sa vijestima ili informacijama koje smatra da su od interesa za vas, vaše korištenje sadržaja primljene putem usluge e-pošte će biti predmet ovih Uvjeta i odredbi ,
  • Način isporuke:

  • Način plaćanja: